Hur jag sköter städningen efter olyckan

Hallå där och trevlig lillördag på er. En fin onsdag som denna hade jag tänkt skriva ett inlägg om ett städföretag i Uppsala som har hjälpt mig under en period nu med fönsterputsning. Företaget heter Bra Vård SAVO AB och är ett företag jag verkligen kan rekommendera till er som behöver hjälp med städningen där hemma.

Efter att jag för två år sedan var med i en bilolycka har jag fått omprioritera saker i livet, jag kan inte längre göra allting på samma sätt som jag tidigare har gjort. En del saker kan jag faktiskt inte göra alls, efter alla skador jag fick under olyckan blev det svårt för mig att utföra en del rörelser. Jag har kunnat ta hand om många saker hemma i min lägenhet men städningen har kommit till att bli ett problem för mig, på grund av skadorna har jag fått svårigheter att bland annat putsa mina fönster. Till en början hade jag familj och vänner över för hjälp med städningen men med tiden har det känts som att jag och min städning är en börda för dem. Därför anlitade jag för ett tag sedan ett städföretag i Uppsala för att slippa be vänner och familj om hjälp, företaget har framförallt hjälpt mig med fönsterputsning då det är en av de saker jag absolut inte kan göra utan att få ont. De kommer hem till mig med jämna mellanrum för att rengöra mina fönster, av någon anledning har mina fönster en tendens att bli väldigt smutsiga väldigt fort. Med deras hjälp behöver jag inte längre få ont för att jag gör det själv, jag behöver inte heller be närstående om hjälp utan allt det jag behöver få gjort hjälper detta städföretag i Uppsala mig med.