Svets och mek

Hej åter igen! Jag hoppas att alla mina härliga och fantastiska läsare har fått en riktigt bra start på den här veckan och att ni även mår bra. Själv har jag haft en oerhört produktiv start på veckan och jag mår faktiskt helt fantastiskt om jag ska vara helt ärlig.

I vilket fall som helst så hade jag tänkt mig att jag här i mitt lilla inlägg idag skulle ta och uppmärksamma någon vid namn Jani N som erbjuder tjänster inom konstsmide, svets och mek här i Luleå med omnejd då det faktiskt har blivit någonting som ni läsare har hört av er angående rätt så mycket nu under den senaste tiden. Jag tycker för det första att det är jätteroligt att det numera är så pass många av er som faktiskt har börjat att engagera er lite mer ner i kommentarsfälten på mina inlägg och jag hoppas verkligen att ni fortsätter med det. För det andra så tycker jag även att det är jätteroligt att också få dela med mig av sådana personer, företag och tjänster som jag verkligen anser förtjänar att uppmärksammas. Det är precis det som jag tycker om Jani N och därför så hoppas jag på att få kunna göra det genom detta inlägg idag. Jani N är oerhört kunnig och kompetent när det kommer till det som han sysslar med och personligen så har jag varit något så otroligt nöjd med de resultat och tjänster som jag erhållit genom att vända mig till just honom. I vilket fall som helst så kan jag varmt rekommendera att även ni gör det ifall det nu är så att ni i Luleå med omnejd är intresserade av att få professionell hjälp med någonting inom mek, svets eller konstsmide med mera. Ha det nu så bra, allesammans, så hörs vi snart igen!